Har du en boligdrøm?

Vi kan hjelpe deg med å finne en fin tomt og skreddersy din bolig slik du ønsker. Har du en tanke for hvordan deres bolig skal være, kan vi tegne dette for dere. Vi har også egne husmodeller som du kan velge av. Vi samarbeider med Mester Konsult og har mange flotte hus og ta utgangspunkt i. Våre Husmodeller.

Vi bygger både eneboliger, 2-mannsboliger, 4-mannsboliger og leilighetsbygg. Vi har kontinuerlig hus og flermannsboliger under bygging – både hus som er solgt til kunde og hus som er usolgt. Dette gjør at vi både kan være fleksible på løsninger og være raske med å realisere ditt behov for bolig. 

Sjekk hva vi har for salg her -> Til salgs

Gunvald Johansen Bygg, Avd Botek er en underavdeling til Gunvald Johansen Bygg AS i Bodø. Velger du oss som leverandør av din bolig vil du ha kontakt med de samme personene under hele prosessen. Dette gjør det lettere for deg som kunde. Vi hjelper deg med prosjekteringer og planlegging i alle faser.

Våre tømrere er erfarne håndverkere som vi har samarbeidet med over lang tid. Fagfolk som vi stoler på er den viktigste grunnen til at vi kan være trygge på at vi leverer kvalitetsprodukter som våre kunder kan være fornøyde med.

Historikk

Botek AS ble grunnlagt i 1999 og har siden den gang ferdigstilt nærmere 300 boenheter i Lofoten.

Eierne valgte i 2019 å selge Botek, og selskapet ble kjøpt opp av Gunvald Johansen-konsernet og er nå en avdeling i Gunvald Johansen Bygg AS. Gunvald Johansen Bygg AS er et av Nord-Norges ledende entreprenørselskap. Selskapet har en årlig omsetning på rundt 600 millioner. 

Vi i Gunvald Johansen Bygg, avd Botek, skal bygge videre på det gode grunnlaget som selskapet har opparbeidet seg over tid og drive videre med samme forretningsmodell.